Trein

by admin

Neem de trein als je op vakantie gaat met je kinderen. Een comfortabel alternatief en een makkelijke start van de kindervakantie. Misschien is het voor jouw gezin wel de beste manier van reizen! Kinderen zijn dol op treinen.

NS Hispeed

Comfortabel en ontspannen met de trein naar het buitenland? Voor de kinderen begint het avontuur al op het station
Meer informatie »

Alpen expres.nl

Naar Italië of Oostenrijk met de trein? Goed alternatief voor de lange rit in de winter, zeker met kleine kinderen op de achterbank. Kom uitgerust aan, na een nachtje in de trein.
Meer informatie »

Neem de trein door Europa samen met je kinderen

In Europa kun je met de trein op heel veel plekken komen. En het is leuk! Je zit (en slaapt) met het hele gezin in een coupé en alle gezinsleden hebben tijd voor spelletjes, lezen, uit het raam kijken en lekker eten. Op de autoslaaptrein die ‘s zomers rijdt heb je je eigen auto bij je, én bespaar je de kosten van overnachting elders. Deze trein is heel populair, dus boek op tijd.

Maar ook naar de wintersport kun je met de trein. Of naar een stad. Het voordeel is dat het treinstation vaak midden in de stad ligt. Je bent er meteen! Bij internationaal treinreizen kan het heel veel in de kosten schelen als je vroeg boekt. Dus als je weet waar je heen wilt met vakantie, check meteen de trein!